Mot badet :)

Sitter nu i t-banan och ska åka och bada med 7 kompisar. Bloggar mer sen. :)

Barnvakt :)

Hej! :)
Idag började jag i skolan som vanligt (8.10). Var rätt trött på morgonen men det gick snabbt över. Tråkig dag + att det regnade vilket gjorde den ännu mer tråkigare.
När jag slutat sista lektionen som då var Hemkunskap satt jag och några andra kompisar kvar i skolan en stund och pratade och hade roligt innan vi bestämde att vi skulle gå. När vi går mot lilla matsalen och musiken står då ett pingisbord där och det var två 4or som spelade med en fritidsledare. Vi ville också vara med så då spelade vi alla (var 11 st sammanlagt) men det var kul. :)
När jag kom hem var kusinerna hos oss så vi skulle passa de i några timmar. De var mest med min lillebror och lekte men sen när de skulle kolla på film somnade ena kusinen och min andra kusin höll på att somna så då frågade jag henne om hon ville baka. Det ville hon så hon blev genas piggare. :)
Vi bakade kladdkakemuffins och de blev goda men väldigt kladdiga men det är meningen. Hon hällde ner allt och rörde om medan jag hjälpte henne lite emellanåt. Sen när muffinsana nästan kommit ut från ugnen var det dags för de att åka hem. Moster fick bära lilla kusinen då han nästan inte orkade gå ner till bilen, men när han satt sig i bilen blev han piggare.
Sen efter det har jag inte gjort så mycket. Det är alltid kul att ha de här, men ibland lite jobbigt, men nästa gång vi passar de är väl nästa vecka hoppas jag. :) God natt. :)

Var med kompis idag :)

Hej :)
Idag var jag med en 3 år yngre kompis, det var ett tag sen vi träffades, så det var kul att träffa henne, fast den här gången hade vi mer att göra än förra gången, hehe :).
Först var vi ute en stund då hon visade mig runt i området, medan vi väntade på att hennes pappa skulle komma hem med ingredienser till chokladbollar som vi skulle baka, och när han väl kom hem bakade vi, de blev goda faktiskt och så kollade vi på film på Chihuahuan från Beverly Hills, den var bra fast jag sett den 1 gång förut. Sen efter det gick vi till en marknad som låg vid centrum och kollade lite där och så träffade man några från förra skolan (innan jag bytte i 6:an).
Men när jag och min kompis gick till en liten gård var det ett gäng yngre killar som följde efter oss och stod en bit ifrån oss och kollade på oss. Sen kom de emot oss och ropade saker och då började min kompis springa därifrån medan jag gick snabbt. Och då kom två killar fram till mig och den ena killen håller fast mig medan en annan slänger en sak på mig och då kom jag loss och då puttar han (som höll fast mig) mig och håller fast mig igen men jag kommer loss en gång till och så börjar jag gå snabbt mot min kompis medan jag blev allt argare ju närmre han kommer mig plus att han går då framför mig och puttar mig tillbaka där de andra killarna står och så säger han att jag ska stanna och då ringer min kompis hennes pappa och berättar vad som händer. Han puttar och puttar mig och jag puttar honom tillbaks och till sist säger jag argt att jag kommer sparka honom mellan benen om han inte går och låter oss vara, och till sist går han tillbaka till sina kompisar. Sen skyndar jag mig till min kompis som nästan gråter av rädsla medan jag inte blev så rädd. Sen skyndar vi oss hem till henne och hon var verkligen rädd för hon känner en av de som var där. Jag var också lite skrämd men inte rädd precis, asså jag kan inte beskriva riktigt men mitt hjärta bankade väldigt fort i alla fall.
Efter det medan hennes föräldrar grillade så gick vi ut med hennes systers hund men då var vi i området och så klättrade vi lite i ett träd. Sen åt vi och satt vid datorn innan det var dags att åka hem. Jaja det var dagen det. :)
Ska inte sova nu men säger god natt i alla fall. :)
 

Hej. :)

Just nu sitter jag och väntar på tåget med kompisarna. Har varit i Kista och letat efter Halloweenkläder till Fredag då vår klass har Spexfoto vilket innerbär att man får klä ut sig till vad man vill. :) Ska bli kul men.innan har man vanligt skolfoto och jag vet inte vad jag ska ha på mig på skolfotot eller Spexfoto då vi bara har 20 minuter att byta om och byta kläder. Så därför åkte vi dit för att se om man hittar saker eller får inspiration vilket jag inte fick. Nu är jag på tåget men bloggar mer hemma. :)

jelika.blogg.se

Hej, jag heter Jennifer Linnéa Karlsson och jag är 15 år. Mina intressen är att vara med kompisar, fotografera, rida, vara ute, läsa, filma, vara i stallet, sjunga, dansa och vara med familjen. Jag kommer skriva lite om varje i min blogg mest om mina dagar och mitt liv men kanske ibland om mode och hästar. Hoppas du gillar det!

RSS 2.0