Förlåt, har inte skrivit på länge!

Det var ett tag sen jag skrev, men har haft lite fullt upp att göra. Det som har hänt de senaste veckorna är att jag har haft prao, jag praktiserade på ett företag, i lagret då, och det var jätteroligt men lite jobbigt. Jag fick packa upp varor och väga saker och så fick jag vara på kontoret och skanna dokument. Det låter nog inte så roligt men det var det faktiskt. :)
Men nu sitter jag framför tv:n och bläddrar  runt kanalerna men det finns inget att kolla på. Funderar på om jag ska upp till centrum och se Anton Ewald uppträda, bara för att ha något att göra och så är det fint väder ute så vill inte sitta hemma hela dagen. Men skriver mer sen! :)

God eftermiddag!

Just nu sitter jag hos mormor och morfar och vet inte riktigt vad jag ska skriva för har inte gjort något idag, förutom att åka till de då. Om ungefär 1 timme ska jag och syrran åka till ridningen men bloggar mer efter det. :)

Kvällspromenad

Hej igen!
Efter att mina syskon åkt till vår mormor och morfar var jag och mamma hemma och bestämmde oss för at ta en kvällspromenad. Vi gick hem till en kompis som behövde någon som passade deras hund ett tag så då gick vi ut med Mirror som är en Jack Russel blandning. Var ute en timme men jag och mamma kunde nästan inte tro att en sån liten hund är så stark och ibland satte den sig på tvären och vägrade gå ifrån stället den kissade på. När vi lämnade tillbaka hunden så blev ägaren helt förvånad att han inte vill hem, han sa att han brukar springa upp för trapporna annars, men nu så kollade han bara på mig och mamma när ägaren hämtade honom i trappen och han vägrade gå upp för trappan. 
   Nu ska jag sluta skriva för ikväll och kolla runt lite på internet. Godnatt. :)

Tråkig dag

Hej!
Oj, det blev visst lite fel med den andra, råkade bara skriva en rubrik men men... Idag har jag vaknat halv tolv, det var lungt och skönt hemma, mamma jobbade och syskonen är hos mormor och morfar och sover över där, så idag kunde jag sova ut, blev sent igår kväll. 
   Åt sen frukost och bläddrade runt kanalerna på tven men det fanns typ inget att kolla på så jag kollade slutet på Sjunde Himmlen. Det är en ganska bra serie men har inte kollat på den ett tag. Efter det satt jag och läste min bok som jag försöker bli klar med, har några kapitel kvar av den, sen kom syskonen och mamma hem men nu är de ute så då passar jag på att göra ett blogginlägg och lyssnar på hög musik. :) Det var lite av vad jag har gjort idag men ska gå ut med mamma på en promenad senare när syskonen igen åker hem till mormor och morfar. Bloggar mer senare, hejdå. :)

Tråkig dag

 

Äntligen Påsklov!

    Hej!
Äntligen är det Påsklov! Det är ganska skönt fast jag inte kommer göra något speciellt, men bara vara borta från skolan och vila och ladda energin för de kommande veckorna innan sommarlovet är skönt. Men så mycket vila blir det inte, vänder på dygnen, vilket gör att jag inte kan sova på dagen, för då är ju resten av familjen uppe och stör. Det är lite synd. Men det jag har gjort under veckan är att i Torsdags var jag med några kompisar och vi gick och bowlade. Bowling är inte rikigt min grej, men följde med ändå, man ska inte klaga när man har chansen. Sen gick vi och åt i Vällingehus (som är ett hus med flera olika resturanger) men jag åt inget. Men det var ändå trevligt. Sen kom några andra från B klassen och undrade om vi alla ville vara med och spela fotboll och det gjorde vi. Var ute ganska länge, det var roligt men kallt. Det var säkert flera minusgrader. 
   I Söndags var jag och min familj och firade farfars födelsedag. Det var trevligt och ganska god tårta (det var smörgåstårta) men jag var tvungen att äta lite i alla fall fast jag inte är sååå förtjust i det. Och i Måndags så firade vi min lillebror som fyllde 8 år. 
 
   Ja, det var lite av vad jag har gjort, hoppas ni har några planer i veckan? 
Nu ska jag gå och läsa min bok som jag håller på och läser, den är inte världens bästa men den duger, men bloggar kanske igen lite senare.  
 
Bye! :)
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

jelika.blogg.se

Hej, jag heter Jennifer Linnéa Karlsson och jag är 15 år. Mina intressen är att vara med kompisar, fotografera, rida, vara ute, läsa, filma, vara i stallet, sjunga, dansa och vara med familjen. Jag kommer skriva lite om varje i min blogg mest om mina dagar och mitt liv men kanske ibland om mode och hästar. Hoppas du gillar det!

RSS 2.0